Voer uw trefwoord in

Accueil OPLEIDINGEN BINNEN OF ONLINE VOOR MAXIMALE FLEXIBILITEIT Kies uw opleiding en vervolgens het type opleiding dat u wenst: in onze opleidingsruimte of op afstand als u niet wenst te reizen. Ontdek ons ruime aanbod aan persoonlijke en professionele opleidingen. ONTDEK DE CURSUSSEN Accueil OFFICIËLE CERTIFICERING OPLEIDING MET DE CURSUSSEN WEERGEVEN Accueil PROJECTMANAGEMENT EEN IMPACT OP UW BEDRIJF ONTDEK BESTELLEN met de invoering van het nieuwe examen- en opleidingsplatform Febelfin Academy als voorbeeld. Of een aanvraag om kredieten aan te vragen.

VERGADERINGEN & CONFERENTIES

ORGANISEER UW W-CAN SEMINAR OP EEN IDYLLISCHE LOCATIE

Belgium
Seminaries in België

Vergaderen op een gunstige locatie in Waals-Brabant? Vertrouw de organisatie van uw evenement toe aan W-can en beschik over een perfect kader en een perfecte begeleiding.

Italy
Seminaries in Italië

Combineer vergaderingen, seminaries of conferenties met een onvergetelijke spa-ervaring in de Tenuta dell'Annunziata, op 15 km van het Comomeer. Slechts 1 uur van de luchthaven van Milaan. Wij kunnen voor u zorgen in deze fantastische omgeving!

Greece
Seminaries in Griekenland

Combineer vergaderingen, seminaries of conferenties met een hemelse, ontspannende en vriendelijke omgeving in het schitterende 5-sterren Negroponte Resort in Eretria Evia, Griekenland. Slechts 1 uur van de luchthaven van Athene.

France
Seminaries in Frankrijk

Uw seminarie in de streek van Thiérache - midden in de natuur op het Domaine de Blangy - om nieuwe energie op te doen, een ritje te maken in een 2CV of Solex, de intriges van teamspelen te ontdekken of gewoon van de streek te genieten.

Walter Van Praet
Accueil

OVERZICHT VAN AL ONZE CURSUSSEN

Van persoonlijk management tot projectmanagement, van persoonlijke ontwikkeling tot organisatie, wij bieden een breed scala aan opleidingen van alle soorten en voor alle doelgroepen. Klik op de knop om ze te ontdekken.

ONTDEK DE CURSUSSEN

Ons boek

Accueil

LA METHODE HARADA
Door Walter Van Praet (FR) - Door Jim Lippens (NL)

NL